Izgorjela vikendica, požar izazvali kablovi

Uviđajem utvrđeno da je do požara došlo usljed spojeva napojnih električnih kablova

10.05.2023. 10:43
  • Podijeli:
pozar-vatrogasci-una.jpg Foto: UNA / Ilustracija

Vikendica privatnog vlasništva izgorjela je u požaru koji je juče izbio u mjestu Ravna Romanija kod Sokoca! Srećom u požaru niko nije povrijeđen, ali je vikendica u potpunosti uništena.

U PU Istočno Sarajevo navode da je požar prijavljen juče oko šest časova ujutro.

"Prijavljeno je da gori vikendica, privatnog vlasništva. Pripadnici Vatrogasne jedinice Sokolac ugasili su požar, povrijeđenih lica nije bilo, dok je navedeni objekat upotpunosti uništen požarom", navode u PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je na licu mjesta izvršen uviđaj u prisustvu sudskog vještaka i tom prilikom je konstatovano da je najvjerovatnije do požara došlo usljed spojeva napojnih električnih kablova.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()