Iz Vrbanje izvučeno tijelo: Izašao da mokri, pa pao niz strminu

S.S. (54) iz Kneževa sinoć je nestao u Vrbanji kada se sa prijateljima vraćao sa slave

22.11.2022. 12:34
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

Pripadnici Specijalne antiteroristiške jedince i Žandarmerije MUP-a Republike Srpske jutros su u rijeci Vrbanji pronašli tijelo S.S. (54) iz Kneževa koji je sinoć pao niz strminu u Rujevici kod Kotor Varoša.

Kako saznaje UNA nesrećni čovjek se sa prijateljima vraćao sa slave i, kako su oni ispričali, stali su uz put kako bi mokrili. Nesrećni čovjek je tom prilikom izgubio ravnotežu i pao niz strminu. Prijatelji nisu uspjeli da spriječe pad i da ga zadrže i odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali je on nestao u vodi.

U PU Banjaluka navode da je S.S. nestao sinoć nakon što je policiji prijavljeno da je pao u strmi dio pojasa između magistralnog puta M1 i korita rijeke Vrbanje, nako čega mu se izgubio svaki trag.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta, te zajedno sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice i Žandarmerije MUP-a RS izvršili pretragu terena. Beživotno tijelo S.S. pronađeno je jutros oko 08,40 časova, u rijeci Vrbanji, nizvodno oko 500 metara od mjesta pada", saopštila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Ona kaže da je na licu mjesta izvršen uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika, ali uzrok smrti još nije utvrđen.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se izvrši obdukcija tijela u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", rekla je Stojanović.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()