Identificirani državljani Srbije koji su poginuli u stravičnoj nesreći kod Prnjavora

Nesreća se dogodila u mjestu Štrpci

29.08.2023. 13:45
  • Podijeli:
policija mup rs 01 foto UNA-6465e9f1902a2.webp Foto: UNA

U vezi sa saobraćajnom nesrećom koja se dogodila 27. avgusta na magistralnom putu Prnjavor –Derventa, u mjestu Šrtpci, Grad Prnjavor, identifikovane su osobe koje su se nalazile u automobilu Peugeot, a koji su smrtno nastradali, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Smrtno su stradali Aleksandar Jovanović, rođen 2004. godine, iz Mačvanske Mitrovice, Republika Srbija, Vidosava Jovanović, rođena 1974. godine, iz mjesta Klenak, Ruma, Republika Srbija,  Dejan Jovanović, rođen 2000. godine iz Mačvanske Mitrovice, Republika Srbija, i dijete (rođeno 2016. godine) iz Mačvanske Mitrovice, Republika Srbija. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()