Hapšenje u Laktašima: U automobilu otkriveno pola kilograma kokaina

Tomislav Martić iz Zagreba uhapšen nakon što je u pretresu njegovog BMW pronađeno 526 grama kokaina

02.08.2023. 17:36
  • Podijeli:
kokain tomislav martic-64ca774239e6a.webp Foto: MUP RS

Tomislav Martić (41), državljanin BiH, sa prebivalištem u Zagrebu uhapšen je danas nakon što je prilikom kontrole njegovog automobila BMW policija pronašla i zaplijenila 526 grama kokaina!

Martić je uhapšen u Laktašima u akciji koju je sprovela Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa Graničnom policijom BiH.

Kako saznajemo automobil je propušten preko granice i zaustavljen na naplatnim kućicama u Jakupovcima. Tokom pretresa ispod tapacirunga u automobilu istražioci su pronašli pakete s drogom ukupne mase 526 grama.

Martić je sproveden na kriminalističku obradu nakon koje će biti predat u nadležnost Tužilaštva BiH uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet drogom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()