Fojnica: U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđena dva mladića

Mladići prevezeni u Klinički centar Univerzteta u Sarajevu

11.06.2023. 08:24
  • Podijeli:
nesreća_fojnica_mahalla.ba 1-64856874ade2b.webp Foto: Mahalla.ba

Na regionalnom putu Fojnica-Kiseljak jučer se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su teško povrijeđena dva mladića od 19 i 23 godine.

Kako javlja portal mahalla.ba, u nesreći koja se dogodila u mjestu Pločari polje, učestovali su Quad i Mercedes Sprinter. Quadom je upravljalo 19-godišnji M.K, a s njim je bio i 22-godišnji F.M dok je  vozač teretnog vozila bio 23-godišnji F.S.

Osobe koje su koji su se nalazile na četvorotočkašu odvezene su u Dom zdravlja Fojnica gdje im je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede nakon čega su prevezeni na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a SBK,a saobraćaj na ovoj dionici je dugo bio otežan zbog čega su bile velike kolone vozila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()