Epilog sudara u Sapni: Dvije djevojke teško povrijeđene

Vozači su prošli sa lakšim povredama

04.01.2024. 09:58
  • Podijeli:
mup-rs-foto-policija-nesreca-nezgoda-saobracajka.jpg Foto: MUP / Ilustracija

Četiri lica su povrijeđena, od kojih dvoje teže, u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Sapna-Kalesija u mjestu Sapna, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 20.50 časova učestvovali su automobili "pasat" koji je vozio muškarac iz zvorničkog naselja Đulići čiji su inicijali E.R. /23/ i "polo" kojim je upravljao J.I. /20/ iz Gornjih Petrovica kod Kalesije.

Na Klinici za ortopediju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla ljekari su konstatovali da su teško povrijeđene saputnice u automobilu "polo" J.I. /28/ iz Gornjih Petrovica i N.M. /20/ iz Kraljevića kod Sapne, dok su vozači lakše povrijeđeni.

Policija je izvršila uviđaj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()