Elvisu Ćustendilu zbog ubistva Amre Kahrimanović određen jednomjesečni pritvor

On je nakon zločina pobjegao, no ubrzo je pronađen u blizini zgrade u kojoj je živio, gdje je savladan i uhapšen

10.02.2024. 12:25
  • Podijeli:
hapšenje policajca ubice Tuzla-65c4876c3bd4e.webp Foto: PRINTSCREEN/TIK TOK

Kantonalni sud u Tuzli odredio je jednomjesečni pritvor Elvisu Ćustendilu zbog ubistva Amre Kahrimanović, potvrdio je za Klix.ba glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

U srijedu navečer u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak, Ćustendil je sa 16 metaka ubio Kahrimanović.

On je nakon zločina pobjegao, no ubrzo je pronađen u blizini zgrade u kojoj je živio, gdje je savladan i uhapšen.

Iz Tužilaštva TK je saopćeno da je Elvis Ćustendil osumnjičen da je, nakon što je suvlasnica ugostiteljskog objekta u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli Amra Kahrimanović oko 21 sat došla kako bi se objekat zatvorio i izašla iz prostora, naglo ustao, krenuo za oštećenom i u holu tržnog centra iz neposredne blizine, iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gdje je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je.

Dženaza i ukop ubijene Amre Kahrimanović bit će obavljeni danas na mezarju Bukovčići, a ispraćaj će biti ispred Komemorativnog centra Tuzla od 14 do 14:30 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()