Drogu bacio u Sanu, pronašao je policajac

Kada je uočio policiju B.V. iz Oštre Luke u vodu bacio paketić marihuane, koji je policajca pronašao u vodi

11.04.2023. 11:28
  • Podijeli:
marihuana paketić foto PU Prijedor-6435282a12dab.webp Foto: PU Prijedor

Prijedorska policija uhapsila je B.V. iz Oštre Luke koga su zatekli kako u rijeku Sanu baca paketić sa drogom koji je, ulaskom u vodu, pronašao jedan od policajaca.

U PU Prijedor navode da se sve odigralo 7. aprila te da je od dvije osobe oduzeto 23,5 grama marihuane, a uhapšen je B.V.

"Neposredno prije lišenja slobode osumnjičeni B.V., koji je zatečen u parkiranom vozilu u mjestu Oštra Luka, po uočavanju policajaca u rijeku Sanu odbacio je pakovanje sa biljnom materijom nalik marihuani. Ulaskom policijskog službenika u rijeku, u cilju obezbjeđenja materijalnog dokaza, na udaljenosti oko 50 metara nizvodno predmet je pronađen čime je spriječeno uništavanje materijalnog dokaza", navode u PU Prijedor.

Dodaju da je u toku kompletiranje predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv B.V. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()