Dramatično popodne: Požar u krugu Jelšingrada

Takođe, nešto prije toga, tačnije u 12.25 vatrogasci su gasili i požar koji je zahvatio drvenu šupu.

14.04.2024. 15:18
  • Podijeli:
Požar Banjaluka-661bd77f7d2f8.webp Foto: VSG BANJALUKA

Pripadnici Vatrogasno-spasilačne brigade Banjaluka juče su gasili požar koji je izbio na rashodovanoj industrijskoj transportnoj traci.

Kako su istakli, intervencija se desila u 13.17 u Ulici Braće Podgornika u krugu Jelšingrada.

Takođe, nešto prije toga, tačnije u 12.25 vatrogasci su gasili i požar koji je zahvatio drvenu šupu.

Naime, vatra se proširila na šupu dok je vlasnik palio grane, a sve se desilo u Ulici Manastira Gomionica, pišu Nezavisne novine.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()