Drama na Dobrinji: Nožem izbodena tri mladića

Policija traga za Fuadom Dizdarevićem, te V.P. i Đ.M. iz Sarajeva

08.09.2022. 14:00
  • Podijeli:
policija_mup usk -  Kristina Stedul Fabac  - pixsell-1665505894139.webp Foto: Kristina Stedul Fabac / Pixsell

Sarajevska policija traga za Fuadom Dizdarevićem, te V.P. i Đ.M. zbog sumnje da su učestvovali tuči u kojoj su tri mladića povrijeđena nožem.

Napad se dogodio juče rano ujutro u stanu u ulici Branislava Nušića na Dobrinji, a povrijeđeni su S.Š. (21), E.Š. (22) i T.H. (21) svi iz Sarajeva. Nezvanično saznajemo da se svi mladići poznaju te da su se zajedno družili i pili alkohol, kada je došlo do svađe koja se pretvorila u obračun.

"PU Novi Grad obaviještena je da su, u stanu u ulici Branislava Nušića, od strane F.D. iz Sarajeva fizički napadnuta i nožem povrijeđena lica S.Š. (21), E.Š. (22) i T.H. (21) svi iz Sarajeva", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Oni navode da je povrijeđenima ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajev.

"Ljekari su konstatovali da je E.Š. zadobio lakše tjelesne povrede i nakon ukazane pomoći je pušten na kućno liječenje, dok su S.Š. i T.H. zadobili neutvrđen stepen povreda, te su zadržani na daljem liječenju", navode u MUP-u KS.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, a uviđaj su na licu mjesta izvršili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutih krivičnih djela, kao i pronalasku izvršioca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()