Đoko Ekvator ponovo prijavljen policiji: Naplatio stan kojeg nema?

Policija je podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

11.04.2024. 14:23
  • Podijeli:
policija, hapšenje, policajac pixabay-6617aaf8df834.webp Foto: Pixabay

 Policija u Banjaluci podnijela je danas izvještaj protiv lica iz ovog grada čiji su inicijali Đ.D. zbog sumnje da je kao direktor i odgovorno lice jednog banjalučkog preduzeća pribavilo protivpravnu imovinsku korist od 174.720 KM.

Policija je podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Lice Đ.D. osumnjičeno je da je krivično djelo prevara počinilo od 25. decembra 2018. do 15. marta 2023. godine. 

Kako saznaje ATV prijava se odnosi na jedan stan i dva parking mjesta u ulici Veljka Mlađenovića u banjalučkom naselju Novi Borik koje je Davidović prodao oštećenom. Sve je uredno naplaćeno, ali kupac nikada nije uselio u stan, niti je gradnja zgrade završena. U međuvremenu zaključili su i poravnanje po kojem je Davidović bio dužan da mu isplaćeni novac vrati do 15. marta 2023. godine, ali to nije učinio do danas. 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()