Dok je provjeravao oborinske vode: Radnik pao sa krova u Mostaru

Iz policije navode da ih je u utorak oko 13 časova obavjestila Hitna pomoć iz tog grada da je u Ulici M. Šuflaja muškarac pao sa krova zgrade

18.01.2024. 09:58
  • Podijeli:
policija_Sarajevo_ArminDurgut_Pixsell2-64f736413bc97.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Radnik iz Mostara M.G. (23) teško je povrijeđen kada je pao sa krova zgrade u Mostaru dok je ispitivao oborinske vode, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Iz policije navode da ih je u utorak oko 13 časova obavjestila Hitna pomoć iz tog grada da je u Ulici M. Šuflaja muškarac pao sa krova zgrade.

Po primanju prijave policija je izašla na mjesto događaja koji su zatekli O.A. (23) koji je izjavio da je s kolegom M.G. (23), koji je pao, izašao na teren.

"Oni su kao radnici firme 'Aqua Instal', izašli na lice mjesta da ispitaju oborinske vode kada je u jednom trenutku M.G. pao", kažu iz policije i dodaju da je dežurni doktor konstatovao da je M.G. zadobio teške tjelesne povrede, pišu "Nezavisne".  

Uviđaj je uradila policija, a o svemu je upoznat tužilac i inspektor zaštite na radu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()