Dječak nestao kod kuće bake i deke, u blizini pronađen detalj koji ledi krv

Potraga za nestalim dvogodišnjim dječakom Emilom u francuskim Alpima je obustavljena, saopštila je policija

13.07.2023. 13:05
  • Podijeli:
emili-64afce71cda3d.webp Foto: Mourad ALLILI / Sipa Press / Profimedia

Dječaka su dva svjedoka posljednji put vidjela kako šeta ulicom u blizini kuće svoje bake i dede u subotu popodne.

Žive u zabačenom planinskom selu sa samo dvadesetak stanovnika nedaleko od Le Vernea u Alpima Gornje Provanse između Grenobla i Nice.
Policija je u srijedu saopštila da završava fizičku potragu za dječakom, i umjesto toga prelazi na istraživanje informacija koje su do sada prikupili.

U izjavi datoj novinskoj agenciji AFP tužilac Remi Avon rekao je da će biti ispitanni materijalni dokazi prikupljeni prethodnih dana.

„Sudska istraga o uzrocima nestanka će se nastaviti, posebno analizom informacija i elemenata prikupljenih tokom protekla četiri dana“.

On je takođe priznao da postoji vrlo malo tragova o nestanku mališana i dodao da je mrlja krvi pronađena u automobilu poslata na analizu, ali je otkriveno da je od životinje, prenosi Nova.rs.

Ranije su policija i žandarmi ušli u svaku zgradu u malom naselju gdje je Emil nestao – a oko 500 dobrovoljaca je pomoglo u potrazi, tražeći šume i polja koja okružuju selo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()