Detalji tragedije: Muškarac se prije pada držao za prsa

Ljekar Službe Hitne medicinske pomoći koji su pozvani na mjesto tragedije mogli su samo konstatovati smrt.

25.12.2023. 08:26
  • Podijeli:
Hitna pomoc foto UNA-645a4d752b403.webp Foto: UNA

Tijelo starijeg muškarca pronađeno je rano jutros na trotoaru u banjalučkom naselju Borik.

Kako se radi o dijelu naselja kroz koji prolazi tranzit, mnogobrojni Banjalučani koji su ujutro krenuli na posao tako su svjedočili uznemirujućem prizoru.

Tijelo se nalazilo odmah uz tranzit, pa se u prvi mah pretpostavljalo da je nesreći čovjek žrtva saobraćajne nesreće.

Ljekar Službe Hitne medicinske pomoći koji su pozvani na mjesto tragedije mogli su samo konstatovati smrt.

Nakon njihovog odlaska tijelo je i dalje ležalo na trotoaru, a pozvan je dežurni ljekar mrtvozornik.


– Na tijelu nema tragova koji bi ukazali da se radi o nasilnoj smrti. Očevici su ispričali da se muškarac držao za prsa prije pada – rekao je ljekar mrtvozornik.

Srpskainfo saznaje da su pronađeni i određeni medicinski nalazi. O slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()