Detalji požara u Zenici: Nastradale majka i kćerka, čeka se obdukcija

Iz policije je prethodno saopšteno da su stradale sestr

11.04.2024. 12:28
  • Podijeli:
rotacija policija milicija pixabay-6617ace64678a.webp Foto: Pixabay

U požaru koji je jutros oko 3.30 sati izbio u porodičnoj kući u zeničkom selu Hajkovići, na kućnom broju 57, te u kojem su živote izgubile dvije ženske osobe, najvjerovatnije su stradale majka i kćerka - potvrdio je i portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.


Pretpostavlja se da su smrtno stradale vlasnica kuće A. F. (87) i njena kćerka D. S. (69), ali to će tek biti potvrđeno identifikacijom tokom obdukcije.

Uviđaj na mjestu događaja je pri kraju, a na terenu je i dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva ZDK te, kako bi se otklonile sve nedoumice i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZDK.

"Na terenu je i inspektor za protupožarnu zaštitu MUP-a ZDK, a požar je ugašen jutros oko sedam sati", istakao je Valentić, prenosi Fena.

Iz policije je prethodno saopšteno da su stradale sestre, prenose Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()