Detalji masovne tuče u Laktašima: Pripadnik OS BiH palicom napao dvije djevojke

Prema informacijama, ovo nije prvi put da je ovaj vojnik u sukobu sa zakonom, on je i ranije hapšen i osuđivan

22.12.2023. 13:35
  • Podijeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

Pripadnik Oružanih snaga BiH Darko R. (32) učestvovao je u tuči i haosu do kojeg je došlo juče oko ponoći u kafiću na području Laktaša, saznaje Srpskainfo.

On je zajedno sa bratom palicom, između ostalog, pretukao i dvije djevojke.

Prema informacijama ovog portala, ovo nije prvi put da je ovaj vojnik u sukobu sa zakonom,  on je i ranije hapšen i osuđivan.

Ovaj put je zajedno sa bratom učestvovao u velikom sukobu u kafiću, kada su osim njih dvojice uhapšene još tri osobe.

Izvor Srpskainfo je pojasnio  da su djevojke T.M. i S.M. u srijedu uveče lupale čaše po kafiću i tako oštetile inventar lokala.

– Tada je došlo prvo do sukoba i naguravanja između T.M., S.M. i S.K., a potom su se umiješali braća Darko R. i D. R. iz Laktaša. Oni su palicama napali T.M., S.M., S.K. i još jednu osobu, kojom prilikom su navedene osobe zadobile tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Laktaši – pojasnio je izvor Srpskainfo.

U PU Banjaluka su rekli da su navedene osobe su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod  T.M. utvrđeno prisutvo od 1,26 g/kg, kod S.M. 1,17 g/kg, kod S.K. 1,20 g/kg i kod D.R. prisustvo od 0,93 g/kg alkohola u organizmu.

Sagovornik Srpskainfo je pojasnio da je Darko R. bio uhapšen 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja i da je dvije godine kasnije i osuđen zbog ovog slučaja. Takođe, ove godine je opet bio u sukobu sa zakonom, a ovaj put zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Prošle godine je privođen zbog ugrožavanje sigurnosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()