Detalji krvavog napada u Zvorniku, policija traga za pucačem

Nakon pucnjave napadač se udaljio u nepoznatom pravcu, navedeno je u saopštenju

01.01.2024. 11:30
  • Podijeli:
policija mup srpska policija shutterstock_1676560702-64d29d54861e6.webp Foto: Shutterstock

Policija u Zvorniku traga za licem koje je rano jutros ranilo lice čiji su inicijali R.S. iz ovog grada.

Pripadnici Policijske uprave Zvornik preduzimaju sve neophodne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju koje se jutros dogodilo u Zvorniku i otkrivanju izvršioca, saopšteno je iz ove uprave.

Policijskoj stanici Zvornik oko pet časova jutros prijavljeno je da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta na području Zvornika nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja u pravcu lica R.S.

Nakon pucnjave napadač se udaljio u nepoznatom pravcu, navedeno je u saopštenju.

Lice R.S. je nakon ukazane ljekarske pomoći u Bolnici Zvornik upućeno na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Policija u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Bijeljini vrši uviđaj.

U saopštenju se navodi da se sve dalje mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju pod nadzorom nadležnog tužilaštva.

Iz Bolnice Zvornik ranije je potvrđeno da je pacijent zadobio prostrelnu ranu stomaka i više rana na donjim ekstremitetima, te da je radi opservacije transportovan u UKC Tuzla.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()