Crna nedjelja: Četvero mrtvih u stravičnoj nesreći u Prnjavoru

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode

28.08.2023. 12:18
  • Podijeli:
policija mup rs 01 foto UNA-6465e9f1902a2.webp Foto: UNA

Na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Štrbci, Grad Prnjavor, sinoć oko 20.30. časova, se dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su četiri lica smrtno nastradala.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko vozilo marke „Pežo“ kojim je upravljao muškarac čiji identitet će biti naknadno utvrđen a drugi učesnik u nezgodi je Đekić Boban, rođen 1997.godine, iz Prnjavora, koji je upravljao putničkim vozilom marke „Pasat“ .

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno su nastradala četiri lica koja su se nalazila u putničkom vozilu marke „Pežo“.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Vranješ Siniša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode.

Nakon identifikacije biće izvršena obdukcija tijela smrtno nastradalih lica u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()