Brutalno razbojništvo: Pretukao 86-godišnju staricu i oteo joj novac

Zbog sumnje da je izvršio razbojništvo uhapšen je Ilija Škavo iz Prijedora

08.09.2023. 11:08
  • Podijeli:
Akcija Armagedon hapsenje 02 foto Micro Mreža-645a27cd24146.webp Foto: Micro Mreža

Ilija Škavo (36) iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je u Kuli kod Sokoca izvršio brtualno razbojništvo na 86-godišnjom staricom koju je pretukao i ukrao joj novac i zlatni nakit.

U PU Istočno Sarajevo navode da je razbojništvo prijavljeno juče oko 10.30 časova.

"Policiji je prijavljeno da je nepoznato lice izvršilo razbojništvo nad 86-godišnjom ženom. Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog tužioca i tom prilikom je utvrđeno da je izvršilac upotrebom fizičke sile nanio tjelesne povrede navedenoj osobi i od iste otuđio određni iznos novca i više komada zlatnog nakita", navode u PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je brzom intervencijom policije na području Rogatice uhapšen I.Š. zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad staricom, kojoj je ukazana ljekarska pomoć.

"U toku je kriminalistička obrada I.Š. i dokumentovanje predmeta", navode u policiji.

Škavo je i ranije dovođen u vezu sa više krivičnih djela. U februaru ove godine uhapšen je zbog sumnje da je od poznanika ukrao 20.000 KM, nakon čega se taksijem dao u bjekstvo. Prilikom hapšenja kod njega je pronađen ukradeni novac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()