Bh. državljanin uhapšen na granici sa Hrvatskom s 2,2 kilograma marihuane

Pojašnjeno je kako je protiv ove osobe podnešena kaznena prijava

24.03.2024. 15:03
  • Podijeli:
hrvatska policija, hrvatski vatrogasci, saobraćajna nesreća - 25 nov 2023 - Kristina Stedul Fabac PIXSELL-65e5d82ce1cc6.webp Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zbog 2,2 kilograma marihuane, koja mu je jučer pronađena u prtljazi prilikom kontrole na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, Policijska uprava brodsko-posavska podnijela je kaznenu prijavu protiv 45-godišnjeg državljanina BiH.

U subotu, oko 11:25, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, izvršena je kontrola autobusa, osoba i prtljage, a policijski službenici su u suradnji s djelatnicima carine izvršili pregled nad 45-godišnjim putnikom, državljaninom Bosne i Hercegovine, kod kojeg su u prtljazi pronašli oko 2,2 kilograma marihuane, izvijestila je u nedjelju PU Brodsko-posavska.

Pojašnjeno je kako je protiv ove osobe podnešena kaznena prijava.

"Policijski službenici protiv 45-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a uhapšeni je noćas predan pritvorskom nadzorniku", prenosi Hina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()