Banjalučanin pritvoren zbog sumnje da je obljubio maloljetnicu

Osumnjičenog terete da je pomenuto krivično djelo počinilo u periodu od 2014. do 2023. godine

10.09.2023. 14:25
  • Podijeli:
žena nasilje tuga pixaby-6407312b5558f.webp Foto: Pixabay

Okružni sud u Banjaluci odredio je pritvor S.I. (23) za kojeg postoji sumnja da je obljubio petnaestogodišnjakinju.

Prijedlog je dao postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nakon ispitivanja S.I. osumnjičenog za krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od 15 godina iz člana 172, stav dva Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Tužilac je predložio određivanje mjere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeno lice boravkom na slobodi moglo da ometa krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično djelo.

Osumnjičenog terete da je pomenuto krivično djelo počinilo u periodu od 2014. do 2023. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()