Banjalučanin ostao bez auta: Pijan sjeo za volan, a već duguje za kazne skoro 9.000 KM

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci

08.05.2024. 11:43
  • Podijeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

Banjalučka policija oduzela je automobil pežo od Z.Dž. zbog velikog duga za kazne.

Patrola ga je juče zaustavila i alkotestirala te je utvrđeno da je pijan sjeo za volan.

"Izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod lica Z.Dž. je utvrđeno prisustvo od 1,36 g/kg alkohola u organizmu", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Daljim provjerama utvrđeno je da je Z.Dž. višestruki povratnik u činjenju prekršaja i da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 8.660 KM.

"Zbog gore navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica Z.Dž. je oduzeto predmetno vozilo", navode u banjalučkoj policiji.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje, a protiv Z.Dž. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()