Akcija ”Tera”: Trebinjac uhapšen zbog zelenaštva

U toku i prestresi

19.03.2024. 09:24
  • Podijeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Nikola Vujović iz Trebinja uhapšen je sinoć u okviru akcija "Tera" zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zelenaštvo.

Akciju sprovode Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske u saradnji sa PU Trebinje, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

”Policijski službenici realizuju akciju kodnog naziva ”Tera”. U tim aktivnostim noćas je uhapšen N.V. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zelenaštvo. Tom prilikom policijski službenici su kod pronašli i oduzeli pištolj i novac”, navode u MUP-u RS, a javlja ATV.

Dodaju da je u toku kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a u toku su i prestresi na lokacijama koje je koristio.

Vujović je poznat kao višestruki prestrupnik. U julu 2018. uhapšen je nakon što je čekim napao sugrađanina i njegovu majku. Ranije se dovodio u vezu sa trgovinom narkotika, teškim krađama i drugo, a bio je hapšen u akciji ”Leotar”. U martu 2014. godine nožem je uboden u leđa nakon sukoba sa I.R.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()