Adi Nukić ranjen u Istočnom Sarajevu, potraga za motociklistom!

Na Nukića je pucao nepoznati motociklista, maskiran kacigom, koji se zaustavio ispred kafića i zapucao

19.07.2023. 17:51
  • Podijeli:
Pucnjava Mocca Istocno Sarajevo foto UNA-64b800819e190.webp Foto: UNA

Adi Nukić (32) iz Sarajeva, osumnjičeni za organizovani kriminal u akciji "Rez", ranjen je u pucnjavi koja se dogodila ispred kafe bara "Mocca" u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je za Unu.

Dobro obavješteni izvor kaže da je na Nukića pucao nepoznati motociklista, maskiran kacigom.

"Motociklista je ulicom prišao do kafića, uspori i otvorio vatru ka Nukiću. Ispaljeno je više hitaca i motociklista je nakon toga stisnuo gas i pobjegao u nepoznatom pravcu", kaže izvor Une.

On pojašanjava da je policija blokirala šire područje i da je u toku potraga za motociklistom, ali zasada niko nije uhapšen ili osumnjičen.

Na lice mjesta u toku je policijski uviđaj i više patrola obezbjeđuje Hilandarsku ulicu, u kojoj je obustavljen saobraćaj, a kafe bar "Mocca" je okružen policijskom trakom.

Adi Nukić je uhapšen u oktobru prošle godine u nastavku akcije "Rez" zbog sumnje u organizovani kriminal i trgovinu narkoticima. Tada mu je određen pritvor, ali u aprilu je odlukom Suda BiH pušten na slobodu, kada su mu određene mjere zabrane.

Nukić se tereti za organizovani kriminal i neovlašteni promet drogama zajedno sa Blaženkom Raševićem, Elvisom Keljmendijem, Ajlinom Ahmićem, Anelom Sejfovićem...

"Osumnjičeni se, između ostalog, tereti da je kao pripadnik organizovane kriminalne grupe, koja je komunicirala putem zaštićenih aplikacija, kao korisnik dva Sky naloga, tokom 2020. i 2021. godine učestvovao u dogovaranju, preuzimanju, prenosu, skrivanju i daljoj distribuciji, velikih količina opojnih droga “speed”, marihuana, kokain i heroin radi prodaje na ilegalnom narko-tržištu u BiH, kao i krijumčarenja i prodaje opojne droge u inostranstvu", saopštilo je ranije Tužilaštvo BiH.

Nukić se dovodio u vezu i sa višestrukim postavljanjem eksplozivnih naprava na objekte i imovinu osoba iz suparničkih kriminalnih grupa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()