Budite dio desete i najveće konferencije o robi široke potrošnje u BiH

10. FMCG RETAIL SUMMIT

Autor: PR tekst
02.02.2024. 13:22
  • Podijeli:
fmcg summit-65bcde7a0bd12.webp Foto: FMCG Retail Summit

Spremite se za razmjenu znanja, iskustava, inspiracije i druženja!

Zabilježite datum – 5. i 6. mart - u svojim kalendarima, jer nam tada stiže centralni i najveći trgovački događaj u zemlji!

Očekuju vas izuzetni govornici i prilika za networking.

FMCG Retail Summit, pod pokroviteljstvom vodećih trgovačkih lanaca u zemlji i najjačih kompanija iz sektora robe široke potrošnje na jednom mjestu okuplja kompletnu FMCG industriju i prateće djelatnosti.

Ovo je idealna prilika za edukaciju, razmjenu iskustva, druženje, ali i usvajanje najnovijih trendova i praksi u industriji.

Ovogodišnje, jubilarno izdanje, u svom programskom dijelu ugostit će vodeće stručnjake iz različitih segmenata industrije, od predstavnika proizvođača, preko distributera do maloprodajnih lanaca, kako bi zajedno istražili najnovije izazove i mogućnosti u sektoru robe široke potrošnje.

Uz panel diskusije, predavanja i networking, FMCG Retail Summit, pružit će nezaboravno iskustvo svim učesnicima, uz naglasak na razvoju novih strategija, inovacija i poslovnih prilika.

Pridružite nam se na ovogodišnjem FMCG Retail Summitu i budite dio ove inspirativne i dinamične zajednice koja oblikuje budućnost industrije robe široke potrošnje!

Kao i ranijih godina dvodnevna konferencija održava se u Hotelu Hills u Sarajevu. Informacije i prijave na zvaničnoj stranici www.fmcg-summit.ba

Retail partneri konferencije: Bingo, Konzum, Mercator, Kort, Z marketi.

Projekat podržali: generalni sponzor Ovnak Frosch; zlatni sponzori Mastercard, Soko Štark sa brendovima Bananica i Najlepše želje; veliki sponzor Grand kafa Black’n’Easy; prijatelji projekta Ledo, Dr. Oetker, Hercegovina Produkt, Nostro, Smoki, Menprom, Podravka.

Konferencija u brojkama

· 10 godina

· 160+ govornika

· 100+ sati predavanja & razmjene iskustava

· 5.500+ učesnika

· 500+ kompanija

· 130+ izlagača

Profil učesnika

· trgovci svih kanala

· proizvođači

· distributeri

· IT & upravljanje podacima

· POSm

· digitalne platforme

· agencije

Presjek broja učesnika po događaju (500+)

· 120+ vlasnik, CEO, GM

· 160+ sales director, KA, area manager

· 130+ marketing director, trade/category/brand manager

· 50+ IT / softver / digitalne platforme

· 50+ POSm industrija

· 50+ prateće industrij

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()