Budimir: Prethodni domen je isključen zbog očiglednih američkih sankcija

To je dokaz još jednog od pritisaka, paket mjera udara na Republiku Srpsku, a iza svega se nalazi namjera da se imovina Republike Srpske prepiše na BiH. To je jedini cilj"

02.11.2023. 13:03
  • Podijeli:
Zeljko Budimir_UNA-63f879353b5ba.webp Foto: UNA

Željko Budimir, ministar za naučno tehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske rekao je da je napravljen novi domen zvaničnih institucija Republike Srpske.

 "Prethodni domen je isključen zbog očiglednih američkih sankcija. To je dokaz još jednog od pritisaka, paket mjera udara na Republiku Srpsku, a iza svega se nalazi namjera da se imovina Republike Srpske prepiše na BiH. To je jedini cilj", rekao je Budimir novinarima u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Budimir je demantovao da je Republika Srpska održavala sajtove Vlade RS koji su pali.

"To su radile američke kompanije od kojih je kupljen domen i sa kojima imamo potpisane ugovore", poručio je Budimir.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()