BiH uvozi 250.000 litara mlijeka iz Crne Gore

Postignut dogovor

26.04.2024. 13:31
  • Podijeli:
mlijeko-1669373415698.webp Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore saopštilo je da će Bosna i Hercegovina otkupiti višak od 250.000 litara mlijeka crnogorskih proizvođača i prerađivača mlijeka.

To je dogovoreno na sastanku ministra poljoprivrede Vladimira Jokovića sa ministrom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine i zamjenikom predsjedavajućeg Savjeta ministara Bosne i Hercegovine, Stašom Košarcem.

Kako se navodi u saopštenju, tema sastanka je bila restrikcija otkupa sirovog mlijeka u periodu praznika.

Iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopšteno je i da su predstavnici tog vladinog resora održali sastanak sa predstavnicima mljekarskog sektora (primarnih proizvođača i prerađivača).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()