BiH bi uskoro mogla kupiti nekretnine u New Yorku

Za diplomatsku misiju

24.01.2024. 15:02
  • Podijeli:
njujork pixabay-65a6d74f36e29.webp Foto: Pixabay

BiH bi uskoro mogla kupiti nekretninu u New Yorku. Izjavio je to Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH, danas na press-konferenciji.

On je istakao da je BiH postala bogatija za još jednu nekretninu, u Podgorici, te da su na pragu rješenja da to isto urade sa Misijom u New Yorku, gdje Ministarstvo vanjskih poslova plaća enormne zakupe.

On je rekao da BiH ima novac za kupovinu te zgrade, od sukcesije i drugih prihoda.

Istakao je da će se uskoro krenuti i s renoviranjem nekih objekata u Beču, Budimpešti i Londonu jer su u lošem stanju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()