Arijana Memić: Svi ćemo jednom doći pred najpravednijeg, a kad dođemo, teško njima

Sestra stradalog Dženana poručila da nema odustajanja

24.11.2022. 09:43
  • Podijeli:
Muriz_memic_izjava_foto_UNA1-1669278872687.webp Foto: UNA

Pred Sudom Bosne i Hercegovine danas su izrečene oslobađajuće presude za pet optuženih u predmetu "Zijad Mutap i drugi" u vezi sa slučajem smrti Dženana Memića.

Sestra tragično stradalog Dženana Memića, Arijana u emotivnom obraćanju javnosti je još jednom ponovila da je ovo nečasan sud.

"Rekla sam im da nisu časni i pravedni i da ćemo svi jednom doći pred JEDNOG najpravednijeg. A kad dođemo pred NJEGA, teško njima. Sedam godina crkavamo da dođemo do pravde, dokazi su tu. Ovi ljudi su tu jer postoje dokazi protiv njih, ali dok je nepravednih i nesposobnih sudija, ovako će nam biti", rekla je Arijana.

Dodala je da će i nakon ovoga biti jači.

"Svaki put kad su nam poturili nogu, bili smo jači i sad će tek vidjeti ko smo i šta smo i koliko iamo snage, a hvala Bogu imamo. Istrajat ćemo u ovome, ovo će biti duga i teška borba, ali nema odustajanja, jer ako bi odustali, izdali bi Dženana", poručila je Arijana.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()