'Znali smo da će uskoro umrijeti, a on nije ni slutio': Mihajlovićeva supruga se slomila u emisiji

"Pričala sam sa djecom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo", rekla je ona

21.01.2024. 20:03
  • Podijeli:
Siniša Mihajlović sjećanje_SS Lazio-63cae040dce6e.webp Foto: SS Lazio

Prošlo je nešto više od godinu otkako je preminuo Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler nekolicine klubova u Italiji, kao i Crvene zvezde, ali i srpske reprezentacije. Dani prolaze, ali, sjećanje na ovog čovjeka teško da će ikada izumrijeti.

Njegova supruga stalno misli na njega, a i na društvenim mrežama je gotovo svaka njena objava posvećena njemu.


Sada je gostovala u jednoj emisiji na italijanskoj televiziji, kada je pričala o njemu.

Arijana u velikoj ispovijesti nije mogla da zaustavi suze, pa se slomila pred kamerama i zaplakala.

"Pričala sam sa djecom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali, da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvijek pričaju o tome", poručila je Arijana u emisiji na Verissimo TV i dodala:

"To je bila prelijepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj djeci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje", zaključila je Arijana prenosi Blic.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()