Zanimljiv susret: Snimljen razgovor Đokovića i Belingema, pričali su i o Modriću

Đoković je osvojio Laureusa za najboljeg sportistu godine, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak njegovog razgovora s Belingemom

07.05.2024. 14:29
  • Podijeli:
novak đoković, 22 april 2024 - profimedia-66279195ecfb1.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i fudbaler madridskog Reala Džud Belingem (Jude Bellingham) nedavno su se sreli na dodjeli nagrade Laureus.

Đoković je osvojio Laureusa za najboljeg sportistu godine, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak njegovog razgovora s Belingemom. Španski mediji objavili su transkript razgovora, a jedna od tema bio je Luka Modrić.

Đoković: Bio sam na utakmici (El Klasiko). Nevjerojatna grupa igrača. Luka Modrić je dobar prijatelj i nevjerojatan je u svojim godinama.

Belingem: Kako može tako igrati s 38 godina, ne znam. Izgleda kao da je mojih godina, znaš?

Đoković: Puno trči. U takvoj je poziciji da mora ići naprijed-natrag.

Belingem: On to još uvijek radi, i to tako lako.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()