Treća pobjeda u Ligi nacija: Srbija bolja od Njemačke

Meč je odigran po setovima 25:21, 20:25, 25:23 i 25:23

22.06.2023. 20:53
  • Podijeli:
Srbija vs Njemacka foto FIVB-6494986e1bee0.webp Foto: FIVB

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Njemačke sa 3:1 i tako ostvarila treću pobjedu u Ligi nacija u Roterdamu.

Meč je odigran po setovima 25:21, 20:25, 25:23 i 25:23.

Selekcija Srbije trenutno zauzima deveto mjesto, čime je došla nadomak plasmana među osam najboljih elipa, što je i osnovni cilj kako bi se ušlo u plej-of.

Nijemci su u seriji poraza, ovo im je treći u nizu, a ukupno šesti u sedam odigranih mečeva i više nemaju ozbiljne izglede za proboj među osam najboljih.

Dražen Luburić je danas bio najefikasniji u timu Srbije sa 16 poena, a Marko Ivović i Miran Kujundžić su ga pratili sa po 11 poena.

Naredni meč reprezentacija Srbije igraće sutra od 20.00 časova, a rival će joj biti selekcija Italije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()