US open: Poznat Đokovićev put do četvrte recke

Derbi prve runde trebalo bi da predstavlja sudar Stefanosa Cicipasa i Miloša Raonića

24.08.2023. 19:07
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-64e78d466c62f.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser planete svih vremena Novak Đoković pohod na četvrti trofej US opena započeće duelom sa Francuzom Aleksandrom Milerom, odlučeno je žrijebom u Njujorku.

U drugom kolu potencijalni rival biće mu pobjednik duela Bernabe Zapata Miraljes - Itan Kvin, dok u trećoj rundi može da se sastane sa Laslom Đereom ili Brendonom Nakašimom.

Na četvrtoj prepreci Noletu su potencijalni protivnici Feliks Ože-Alijasim i Fransisko Seundolo, a u četvrtfinalu su najjači mogući rivali Tejlor Fric i Stefanos Cicipas.

Što se polufinala tiče, srpski as bi mogao da se sastane sa Skandinavcima Holgerom Runeom i Kasperom Rudom, dok su u suprotnoj polovini žrijeba Karlos Alkaraz i Danil Medvedev.

Derbi prve runde trebalo bi da predstavlja sudar Stefanosa Cicipasa i Miloša Raonića.

Što se tiče ostalih predstavnika Srbije u muškom singlu, Dušan Lajović će igrati protiv Jibing Vua, Miomir Kecmanović će ukrstiti koplja sa Huanom Pablom Variljasom, a Đere će za rivala imati Brendona Nakašimu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()