Teže nije moglo: Izazovan žrijeb za Đokovića

S obzirom na to da Nole već na prvom ispitu u Banjaluci može igrati sa trostrukim grend slem prvakom, možemo reći da i nije imao sreće s kuglicama

15.04.2023. 13:37
  • Podijeli:
Novak Đoković Monte Karlo_Profimedia-643038eea36fa.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svijeta svih vremena Novak Đoković u drugom kolu Srpska opena igraće protiv pobjednika meča između Luke van Ašea i Stena Vavrinke.

Ovako je odlučeno žrijebom u Medija centru teniskog kompleksa u Parku Mladen Stojanović.

S obzirom na to da Nole već na prvom ispitu u Banjaluci, pošto je slobodan u prvoj rundi, može igrati sa trostrukim grend slem prvakom, možemo reći da i nije imao sreće s kuglicama.

Već na startu gledaćemo srpski okršaj između Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića, dok će Hamad Međedović na premijeri rekete ukrstiti sa Gregoarom Barerom.

Borna Ćorić je slobodan u prvom kolu, Lasla Đerea očekuje bitka sa Romanom Safiulinom, a Damira Džumhura na startu očekuje duel sa kvalifikantom.  

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()