Šta to Đoković ima na prsima?

Popularni Nole u tri seta savladao Fucsovicsa

01.06.2023. 07:21
  • Podijeli:
novak djokovic reuters-64782a75ee6d4.webp Foto: Reuters

Novak Đoković je u drugom kolu Roland Garrosa pobijedio Mađara Martona Fucsovicsa 7:6, 6:0, 6:3 i plasirao se u nastavak Grand Slam turnira. Svjetski mediji nakon meča pišu o neobičnom krugu na prsima 36-godišnjeg tenisera, koji se vidio krajem prvog i početkom drugog seta, kada je Đoković presvlačio majicu.

Televizijske kamere snimile su predmet na Đokovićevim prsima, a komentatori emisije Tennis Channela našalili su se uporedivši ga s Iron Manom, Marvelovim stripovskim i filmskim superjunakom koji na prsima ima ugrađen reaktor koji mu štiti srce.

Novinari su pitali Đokovića o čemu se radi, no nije dao precizan odgovor.

"Jako sam volio Iron Mana kao klinac pa ga sada pokušavam glumiti", rekao je Đoković sa smiješkom pa nastavio: "Moj tim ima nevjerovatnu nanotehnologiju koja mi pomaže da dam sve od sebe na terenu, tako da je ovo najveća tajna u mojoj karijeri. Da nema ovoga, vjerovatno ne bih sjedio ovdje."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()