Sječa favorita: Cicipas poražen od strane autsajdera iz Brazila

Brazilac, 118. na ATP listi, koji je prethodno u Madridu savladao i Dušana Lajovića, nije dozvolio favorizovanom Cicipasu nimalo šanse da dođe do pobjede.

27.04.2024. 14:45
  • Podijeli:
stefanos cicipas, završni masters u torinu, predaja runeo - 14 nov 2023 - AP Photo Antonio Calanni Tanjug-6553afacca860.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Brazilski teniser Tijago Monteiro eliminisao je Grka Stefanosa Cicipasa sa mastersa Madridu, pošto ga je pobijedio rezultatom 2:0 (6:4, 6:4) za sat i 37 minuta igre.

Brazilac, 118. na ATP listi, koji je prethodno u Madridu savladao i Dušana Lajovića, nije dozvolio favorizovanom Cicipasu nimalo šanse da dođe do pobjede.

U oba seta Monteiro je napravio po jedan brejk, ne dozvolivši sedmoplasiranom s ATP liste i nedavnom osvajaču mastersa u Monte Karlu nijednom da mu uzme servis.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()