Šeik spremio bogatstvo za Novaka: Čeka se odluka Đokovića, sprema se veliki spektakl

Kako je prvobitno objavljeno na ovom prestižnom turniru trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Daniil Medvedev i Holger Rune

04.05.2024. 16:40
  • Podijeli:
novak đoković monte karlo profimedia-66180791de6af.webp Foto: Profimedia

Iz Saudijske Arabije je još u februaru stigla najava velikog teniskog spektakla pod nazivom "Slam šest kraljeva", a pažnju je privukao i nagradni fond turnira.

Kako je prvobitno objavljeno na ovom prestižnom turniru trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Daniil Medvedev i Holger Rune.

Kako je saznao britanski „The Telegraph“, svaki učesnik trebalo bi da dobije ček od 1,5 miliona dolara, dok bi pobjednik bio bogatiji za čak šest miliona dolara.

To znači da bi Novak Đoković, u slučaju nastupa i pobjede, mogao da zaradi duplo više nego kada bi osvojio US Open, čiji je nagradni fond bio tri miliona dolara.

Kraljevska porodica Saudijske Arabije biće u Rijadu i očekuje se da će ispuniti tribine na teniskom spektaklu.

Takođe, najavljeno je da će ovaj teniski spektakl biti organizovan usred ATP sezone, najvjerovatnije između mastersa u Šangaju i Parizu.

Sada se očekuje da se definišu svi detalji, kao i potvrda toga ko će nastupiti na ovom spektaklu.

Nadal je pri kraju karijere, još uvijek nije objavio gdje će se zvanično oprostiti, ali treba znati da je nedavno postao ambasador tenisa u Saudijskoj Arabiji, pa je i te kako moguće da ga vidimo u Rijadu krajem sezone.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()