Rutinski: Cicipas drugi polufinalista mastersa u Parizu

Šesti nosilac je relativno lako odradio posao protiv Rusa, od kojeg je doživio poraz u prethodnom duelu u martu, na turniru u Majamiju

03.11.2023. 18:40
  • Podijeli:
Stefanos Cicipas-65096507ab9c9.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Grčki teniser Stefanos Cicipas se poslije dva seta u duelu sa ruskim teniserom Karenom Hačanovim plasirao u polufinale turnira u Parizu (6:3, 6:4), a za plasman u veliko finale boriće se sa bugarskim asom Grigorom Dimitrovim.

Šesti nosilac je relativno lako odradio posao protiv Rusa, od kojeg je doživio poraz u prethodnom duelu u martu, na turniru u Majamiju.

U prvom setu jedan brejk je bio dovoljan Cicipasu, onaj iz četvrtog gema, kad je poveo sa 3:1. Do kraja, Grk je ljubomorno čuvao svoj servis, a potom je iskoristio drugu set loptu, piše Sport klub.

Nešto drugačiji scenario viđen je u drugom setu. Tada je odmah na startu Cicipas načinio brejk, ali je Hačanov uzvratio u šestom gemu za izjednačenje (3:3).

Ipak, Cicipas nije želio da bilo šta prepusti slučaju, u najboljem mogučem trenutku još jednom je oduzeo servis rivalu, poveo je sa 5:4, a potom i rutinski priveo meč kraju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()