Rogera Federera u Skradinu okružili fanovi: Slikao se s njima i dao im autogram

Ovo mu nije prva posjeta Hrvatskoj, prije dvije godine došao je u društvu trenera i prijatelja Ivana Ljubičića

25.07.2023. 12:10
  • Podijeli:
Roger_Federer_Hrvatska_foto_Hrvoje Jelavic_PIXSELL4-64bf99e082fac.webp Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Penzionisani švicarski teniser Roger Federer ljetuje u Hrvatskoj.

Snimljen je u Skradinu gdje su mu prišli obožavatelji s kojima se rado slikao.

Federer je ovih dana viđen i u Nacionalnom parku Krka.

Ovo mu nije prva posjeta Hrvatskoj. Prije dvije godine došao je u društvu trenera i prijatelja Ivana Ljubičića.

Švicarac je tokom svoje karijere osvojio 20 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, odnosno ukupno 103 turnira na ATP Touru.

Od 2005. do 2007. godine igrao je u 10 uzastopnih Grand Slam finala, 2014. godine je osvojio Davis Cup sa Švicarskom, a tokom karijere je proveo 310 sedmica na prvom mjestu ATP ljestvice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()