Prvi snimak Nadala u Rimu frapirao Špance: Svi se pitaju šta mu je sa desnom nogom

Nadal je došao u Rim poslije poraza od Jiržija Lehečke u osmini finala mastersa u Madridu

05.05.2024. 09:29
  • Podijeli:
Tan2024-04-2918281854_3 rafael nadal AP PhotoManu Fernandez-66321274c5f04.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Španski teniser Rafael Nadal pojavio se u Rimu, gdje će narednih dana početi turnir iz serije 1000.

Nadal je došao u Rim poslije poraza od Jiržija Lehečke u osmini finala mastersa u Madridu.

Tamo je prošao tri kola i pobjeđivao Blanchea, De Minaura i Cachina prije nego što je ostao bez „goriva“ za Lehečku.

A onda kada je došao u Rim, mnoge je začudio detalj koji je nosio na desnoj nozi, posebnu kompresionu čarapu koje obično nose ljudi sa proširenim venama.

Za sada nije poznato da li Rafa ima spomenuti problem ili je riječ o nečemu drugom, ali je skoro izvjesno da će Španac zaigrati u „vječnom gradu“.

Nadal bi trebalo da se nađe na terenu osmog ili devetog maja, a put do dalje faze turnira će mu biti olakšan utoliko što nema ni Alcaraza, a ni Sinnera.

„Bik sa Mallorce“ se sprema za Roland Garros koji kreće od 26. maja i koji bi trebalo da mu bude posljednji pariski grand slam u karijeri.

Nije poznato ni koliko će mu put do tamo izmjeniti ili otežati stanje desne noge, zna se samo je da ovaj detalj na njoj u Španiji privukao pažnju javnosti.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()