Prižmić: Banjaluko, hvala, značila mi je podrška

"Želim da se zahvalim banjalučkoj publici koja me podržala u ovom finalu, značila mi je puno ta podrška"

13.08.2023. 22:37
  • Podijeli:
Dino Prižmić Banjaluka open_Dejan Rakita Pixsell-64d952ee216c4.webp Foto: Dejan Rakita / Pixsell

Novi ATP šampion Dino Prižmić nije skrivao oduševljenje činjenicom da je osvojio prvu titulu.

Mladi Splićanin na Banjaluka openu je otišao do kraja, podigavši pehar uz ovacije.

Aktuelni juniorski prvak Rolan Garosa u finalu nije ostavio gram nade Kimeru Kopejansu.

Pored činjenice da je po prvi put ispio šampionski šampanjac, hrvatski teniser može biti zadovoljan i velikim napretkom na ATP listi.

Prižmić će, naime, na sutrašnjem rangiranju napredovati čak 67 mjesta, te će biti na rekordnoj, "koti 174".

S obzirom na sve nabrojano, i ne čudi ogromno zadovoljstvo pobjednika 21. čelendžera u gradu na Vrbasu.

"Uh, stvarno sam pod velikim utiskom meča. Želim da se zahvalim banjalučkoj publici koja me podržala u ovom finalu, značila mi je puno ta podrška. Takođe, veliko hvala fizioterapeutima koji su mi pomogli da odigram turnir do kraja. Čestitke svima u organizaciji, sudijama, skupljačima loptica, fotoreporterima. Za kraj, Kimeru želim da kažem da je bilo veliko zadovoljstvo igrati ovo finale. Želim ti sve najbolje u budućnosti", bio je kratak i jasan novi ATP prvak.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()