Povratak legendarnog Španca: Nadal igra u Indijan Velsu

Biće to izuzetno jak sastav, tamo su svi najbolji svjetski teniseri uključujući i vodeću četvorku koju čine Novak Đoković, Karlos Alkaras, Danil Medvedev i Janik Siner

06.02.2024. 13:55
  • Podijeli:
nadal tanjug ap-65982668578fb.webp Foto: AP Photo/Tertius Pickard

Rafael Nadal će gotovo sigurno za mjesec dana igrati na Mastersu u Indijan Velsu.

Ime španskog tenisera nalazi se na listi prijavljenih učesnika, a jasno je da će u Kaliforniji morati da igra sa zaštićenim renkingom.

Biće to izuzetno jak sastav, tamo su svi najbolji svjetski teniseri uključujući i vodeću četvorku koju čine Novak Đoković, Karlos Alkaras, Danil Medvedev i Janik Siner.

Rafu Nadala prije toga očekuje ovog mjeseca takmičenje u Dohi, od 19. do 24. februara.

To će mu biti drugi turnir po povratku sa prošlogodišnje pauze i problema sa povredom kuka, pošto je u januaru stigao do četvrtfinala u Brizbejnu, da bi potom preskočio Australijan open.

Vjeruje se da ga poslije Indijan Velsa neće biti na Mastersu u Majamiju.

Nedavno je ponovo počeo da trenira jačim intenzitetom što sugeriše da je sve u redu i da je povreda prošlost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()