Posljednji "ples" u sezoni: Alkaraz ide na megdan Đokoviću u Torinu

Parovi su, prvoplasirani Alkaras protiv drugoplasiranog Đokovića, odnosno prvoplasirani Siner protiv drugoplasiranog Medvedeva

17.11.2023. 16:12
  • Podijeli:
Đoković - Alkaraz 1_Profimedia-64b38ef86a459.webp Foto: Profimedia

Španac je nadigrao Danila Medvedeva sa 2:0 (6:4, 6:4) i tako zakazao susret sa najboljim igračem u istoriji. U drugom polufinalu igraće Medvedev i Siner.

Dakle, prvoplasirani Alkaras protiv drugoplasiranog Đokovića, odnosno prvoplasirani Siner protiv drugoplasiranog Medvedeva.

Meč Alkarasa i Medvedeva trajao je sat vremena i 20 minuta.

Prvi set trajao je 39 minuta, a Alkaras je ušao u duel sa mnogo većom energijom. Vrebao je šansu sve do sedmog gema, a onda uzeo brejk i to bez izgubljenog poena na servis Rusa.

To je Alkarasu, koji nije u najboljoj formi, mnogo značilo na psihološkom nivou, pa je dobro krenuo i drugi set. Došao je Španac do brejk lopti, ali se potom Medo vratio i ušao u trku gem za gem.

Držali su navijači Novaka Đokovića digitrone, računali na koga će ići srpski teniser u polufinalu Završnog mastersa sa druge pozicije i na kraju saznali ime protivnika.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()