Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Novaka Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena u svojem domu uživaju u pravom luksuzu

09.11.2022. 17:59
  • Podijeli:
Novak Đoković Pariz_Tanjug-1667498945546.webp Foto: Tanjug

Novak Đoković s porodicom već dugo ne živi u rodnoj Srbiji. Iako njegov otac Srđan ne skriva da bi volio da mu se sin vrati u rodnu zemlju, što mu je navodno zamjerila njegova snaha Jelena, teniser je sa suprugom 15 godina proveo u Monte Carlu, a u decembru 2020. preselili su se u Marbellu u Španiji.

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena u svojem domu uživaju u pravom luksuzu.

Riječ je, naime, o vili čije imanje sadrži 3500 kvadratnih metara, a ima i mnoge opuštajuće sadržaje, kao što su: teniski teren, teretana, stol za biljar, igraonica te velnes centar, a ima i osam kupaonica, devet spavaćih soba i terasu s pogledom na more.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()