Pogledajte Đokovićevu vilu u španskoj Marbelli koju je kupio za deset miliona eura

Tamo ima neophodne uslove za rad, a u blizini njegovog doma su i tereni "Puente Romano" kluba gdje Đoković trenira dok boravi u svom domu

21.02.2024. 21:20
  • Podijeli:
Antonio AhelATAImages Novak Đoković-65cc848245d82.webp Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković često provodi vrijeme u svom domu u Marbelli gdje ima idealne uslove i za trening i za odmor.

Đoković je tu sebi obezbijedio mir i novi dom, a upravo se i sada nalazi u ovom odmaralištu gdje punom parom trenira i sprema se za Masters u Indian Wellsu.

Tamo ima neophodne uslove za rad, a u blizini njegovog doma su i tereni "Puente Romano" kluba gdje Đoković trenira dok boravi u svom domu.

Navodi se da njegov dom posjeduje malu kino salu, teretanu, spa centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen i rekreaciju.

Njegova rezidencija u Marbelli se nalazi na pet minuta od centra tog mjesta s pogledom na more i na planine, a to zdanje je Nole prvobitno iznajmljivao po cijeni od deset hiljada eura sedmično nakon čega je tu vilu kupio za deset miliona eura.

Podsjetimo, njegova supruga Jelena smatra da je Marbella idealna za odrastanje njihove djece budući da je klima sjajna tokom cijele godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()