Počeo završni turnir u Torinu: Siner lako nadigrao Cicipasa

Nije bilo mnogo neizvjesnosti u ovom duelu. U prvom setu odluka je pala u petom gemu, kada je Siner stigao do prve brejk lopte i odmah je iskoristio

12.11.2023. 17:34
  • Podijeli:
Janik Siner AP PhotoHeinz-Peter Bader via Tanjhug-653e9070cc448.webp Foto: AP PhotoHeinz-Peter Bader via Tanjug

Janik Siner rutinskom pobjedom protiv Stefanosa Cicipasa počeo je završni Masters u Torinu. Italijan je u dva seta slavio 6:4, 6:4 u okviru Zelene grupe.

Nije bilo mnogo neizvjesnosti u ovom duelu. U prvom setu odluka je pala u petom gemu, kada je Siner stigao do prve brejk lopte i odmah je iskoristio. Do kraja ovog dijela igre nije dao nijednu šansu Grku da eventualno vrati brejk minusa i poveo je 1:0 u setovima.

U nastavku je Janik bio još dominantniji. Već u prvom gemu drugog seta ponovo oduzima servis nesigurnom Cicipasu i ispostavilo se da je to bio početak kraja za Grka.

Mogao je Siner i ranije da završi posao da je u trećem gemu iskoristio tri vezane brejk lopte. Međutim, nije ga to mnogo poremetilo. Sjajno ga je služio početni udarac i lako je priveo posao kraju na oduševljenje publike u Torinu.

U narednom kolu Siner će igrati sa boljim iz duela Đoković – Rune, dok će Cicipas na megdan poraženom iz tog meča, navodi Sport Klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()