Počelo je: Teniska žurka u Parku Mladen Stojanović

Nedjelja je dan kada su svi mečevi otvoreni za javnost. Taj podatak, kao i bogati sadržaji u Fan selu, privukli su hiljade građana

16.04.2023. 14:19
  • Podijeli:
Teniska žurka_UNA-643be15be02b6.webp Foto: UNA

Ljubitelji tenisa u Banjaluci i okolini došli su na svoje i pohrlili u Park Mladen Stojanović, gdje je danas počeo Srpska open.

Riječ je o spektakularnom turniru ATP 250 serije na kojem ćemo gledati neke od najvećih zvijezda današnjice predvođene Novakom Đokovićem.

Tu su i Sten Vavrinka, Gael Monfils, Rišar Gaske, Borna Ćorić, Miomir Kecmanović...

I dok čekamo da najveće zvijezde zauzmu svoje mjesto na velikoj sceni, kvalifikanti se u ovim trenucima bore za svoje mjesto na istoj.

Nedjelja je i dan kada su svi mečevi otvoreni za javnost. Taj podatak, kao i bogati sadržaji u Fan selu, privukli su hiljade građana.

U navijačkoj zoni možete da jedete i osvježite pićem, za što ćete morati da razmijenite "keš" za tokene.

Fanovi imaju priliku da "pazare" suvenire, zaigraju teniske igrice, odmore na "lejzi begu", fotkaju se sa Vaskršnjim zekama, oslikaju lice, zaigraju padel...

Na jednom od mnogobrojnih štandova je i onaj Novakove fondacije, čiji rad takođe možete da podržite.

Prvi dan smotre je i te kako posjećen, a istinski spektakl slijedi od sutra, kada kreću glavne bitke na banjalučkoj šljaci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()