Odlučeno je: Srbija protiv Slovačke

Selekciji Srbije, koju sa klupe predvodi Viktor Troicki, ovo će biti prvi ispit u 2024. godini.

26.11.2023. 22:04
  • Podijeli:
dejvis kup reprezentacija srbija TSSSTARSPORT SRĐAN STEVANOVIć via Tanjug-655f810d58588.webp Foto: TSSSTARSPORT SRĐAN STEVANOVIĆ via Tanjug

Muška teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Slovačke u kvalifikacijama za grupnu fazu finala Dejvis kupa, odlučeno je danas žrijebom u Malagi.

U saopštenju Teniskog saveza Srbije /TSS/ se navodi da će meč će biti odigran u Srbiji prve sedmice februara naredne godine.

Selekciji Srbije, koju sa klupe predvodi Viktor Troicki, ovo će biti prvi ispit u 2024. godini.

Srbija je sinoć u polufinalu finalnog turnira Dejvis kupa poražena od Italije 2:1.

Organizatori Dejvis kupa odlučili su da sljedeće godine ne uruče specijalnu pozivnicu reprezentaciji Srbije za ovo takmičenje.

Uprkos tome što je tim koji je predvodio najbolji teniser sveta Novak Đoković ostvario plasman u polufinale, dogodine će Srbija morati da igra kvalifikacije za ulazak u grupnu fazu, kako bi potom došla do "finalnih osam" turnira i četvrtfinala.

Specijalne pozivnice dobile su selekcija Velike Britanije i reprezentacija Španije, koja se ove godine nije plasirala na završni turnir u Malagi.

Po završetku jučerašnjeg duela sa Italijom najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da najvjerovatnije više neće nastupati za reprezentaciju Srbije.

Dejvis kup ove godine osvojila je reprezentacija Italije

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()