Odbrojavanje: Poznat termin žrijeba za spektakl u Banjaluci

"Ceremoniji žrijeba će, pored direktora Đorđa Đokovića, te predstavnika ATP-a, prisustvovati i prošlogodišnji finalista Srpska opena Damir Džumhur"

14.04.2023. 18:22
  • Podijeli:
Srpska open 09_UNA-6435195a2b53d.webp Foto: UNA

Žrijeb za dugo iščekivani teniski spektakl u Banjaluci, Srpska open, biće obavljen sutra sa početkom u 13 časova u prostorijama Medija centra u Parku Mladen Stojanović.

Riječ je o turniru iz ATP 250 serije koji je ove godine iz Beograda premješten u grad na Vrbasu.

Biće to rijetko viđen spektakl sa mnogobrojnim zvijezdama "bijelog sporta" koje predvodi najbolji teniser ikada Novak Đoković.

U novoizgrađenom impresivnom kompleksu divićemo se i vještinama trostrukog grend slem prvaka Stena Vavrinke, atraktivnom Gaelu Monfilsu, gracioznom Rišaru Gaskeu...

Zatim srpskim adutima Miomiru Kecmanoviću, Filipu Krajinoviću, Laslu Đereu, Dušanu Lajoviću, Hamadu Međedoviću, hrvatskoj uzdanici Borni Ćoriću, potom Jiržiju Lehečki, Aleksu Molčanu...

Ko će kada i s kim igrati, saznaćemo nakon sutrašnje igre s kuglicama.

"Ceremoniji žrijeba će, pored direktora Đorđa Đokovića, te predstavnika ATP-a, prisustvovati i prošlogodišnji finalista Srpska opena Damir Džumhur, koji s nestrpljenjem čeka da izađe na teren i osjeti atmosferu. U singlu učestvuje 28 igrača u glavnom žrijebu, a četvorica tenisera obezbijediće učešće kroz kvalifikacioni dio turnira, koji će biti održan 16. i 17. aprila. U glavni žrijeb singla ućiće i 19 igrača na osnovu njihove pozicije na ATP listi, dok se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova", saopštili su organizatori.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()