Ipak nije tačno: Đoković ne gradi kuću u BiH

Portal Radiosarajevo kontaktirao je 1. aprila Semira Osmanagića, vlasnika Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, kako bi dobili potvrdu da li zaista Đoković gradi kuću u Visokom

31.03.2024. 21:48
  • Podijeli:
novak-djokovic-visoko-armindurgut-pixsell.jpg

Portal Kurir.rs objavio je 31. marta, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Novak Đoković nedavno svom impozantnom spisku nekretnina dodao još jednu, koja je još u izgradnji, i to u Bosni i Hercegovini.

Naveli su da je najbolji teniser svih vremena odlučio da za svoju porodicu i sebe izgradi dom u Visokom, u neposrednoj blizini “najveće i najstarije piramide na svijetu”, tzv. bosanske piramide Sunca.

Portal Radiosarajevo kontaktirao je 1. aprila Semira Osmanagića, vlasnika Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, kako bi dobili potvrdu da li zaista Đoković gradi kuću u Visokom.

“Informacija da Nole gradi kuću u Visokom nije tačna. To je stara vijest sa nagađanjima ‘izvora’. Piše se o gradnji kuće, tek toliko da se ima šta pisati u Novaku Đokoviću”, bio je kratak Semir Osmanagić u izjavi za portal Radiosarajevo.

Napomena: Ovaj tekst je korigovan nakon dodatnih informacija i demantija Semira Osmanagića. Izvinjavamo se čitaocima zbog prenošenja netačne informacije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()